Home RECEPTEN HOMEMADE WARME CHOCOLADEMELK

HOMEMADE WARME CHOCOLADEMELK

by admin

Als het buiten koud is dan is er niets lekkerder dan een heerlijke kop warme chocolademelk. Iedereen maakt op zijn eigen manier warme chocolademelk en vandaag dacht ik – laat ik eens mijn favoriete manier met jullie delen – namelijk warme chocolademelk met pure chocolade!

Als je ook van romige chocolademelk houdt dan zul je met dit recept dubbel genieten!

WAT HEB JE NODIG

200 ml melk
1 a 2 eetlepels cacaopoeder voor in melk
35 gr pure chocolade

BEREIDINGSWIJZE

Warm de melk op in een steelpan. Als de melk begint te koken voeg je de blokjes chocolade bij de melk. Roer de chocolade tot het helemaal gesmolten is in de melk, voeg de eetlepels cacaopoeder toe en laat het nog een minuut op een laag vuurtje koken.

TIPS

• Serveer de chocolademelk met slagroom
• Geniet van je warme chocolademelk

You may also like

Leave a Comment