Home DOWNLOAD RAMADANPLANNER 2019

RAMADANPLANNER 2019

by admin

Voor de vierde keer op rij heeft Happy Organized Home ook dit jaar voor de maand Ramadan een Ramadanplanner. Een 36 pagina tellende planner die je als hulpmiddel kunt gebruiken om bewuster van de maand Ramadan te kunnen genieten.

Ik beschouw de Ramadanplanner als  een sadaqa djarie- ja (doorlopende liefdadigheid) en maak het graag met veel liefde voor jullie! Wil je de planner voor jouw moskee of organisatie gebruiken met jullie logo, stuur dan een e-mail voor de mogelijkheden.

Deze Ramadanplanner bevat o.a. het volgende:

 • Doelen van de Ramadan
 • Qor-aan planner – lees in 20 dagen de Qor-aan uit
 • Ramadan goals: planner voor 4 weken
 • Smeekbeden
 • Weekmenu + boodschappenlijst
 • Ramadan challenges
 • Evenementen
 • Laylat ul-Qadr
 • Speedcleaning checklist
 • Sadaqa
 • Eid inkopen (outfit, cadeaus)
 • Eid voorbereidingen
 • Ruimte voor notities
 • Afscheid van de Ramadan

RAMADANPLANNER PRINTEN

Je kunt de planner als PDF downloaden en uitprinten. Dit kun je thuis doen maar ook bij een plaatselijke copy/printshop.

Je kunt op allerlei verschillende manier de pagina’s bij elkaar houden, inbinden bij een copyshop is meestal niet zo duur. Je kunt ook voor een snelhechter kiezen, een ringband, een ordner of het gewoon los in een map stoppen. Ik heb gekozen voor een plastic slide binder. Ook heb ik er bewust voor gekozen om geen paginanummers toe te voegen, zodat je je bepaalde pagina’s extra kunt printen en het naar eigen wens en volgorde kunt inbinden.

RAMADANPLANNER DELEN

Ben je blij met deze Ramadanplanner en wil je anderen in je omgeving ook helpen om in deze Ramadan zoveel mogelijk aan aanbidding te doen? Deel deze planner dan zoveel mogelijk zodat we samen hasanaat ontvangen. Djaabir verhaalt dat de Boodschapper van Allah zei: “iedere goede daad is Sadaqah” (overgeleverd door Al-Boekharie)

Deze Ramadanplanner mag je gratis downloaden, kopiëren en via alle wegen verspreiden. Happy Organized Home behoudt alle recht op haar werk. Je mag geen wijzigingen aanbrengen en het mag niet te koop aangeboden worden.


download

Volg Happy Organized Home op instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

You may also like

8 comments

Naima april 5, 2019 - 9:30 pm

Moge Allah je belonen voor de moeite I shaa Allah Djazak zallah Gayren echt zo mooi rn handig.

Reply
Nora april 27, 2019 - 7:46 am

Jazakallahu khairan voor deze planner! Moge Allah je belonen voor je harde werk! Ik hou van deze blog trouwens 😉

Reply
farah april 29, 2019 - 3:55 pm

Moge Allah je belonen voor je harde werk!

Reply
Happy Organized Home mei 3, 2019 - 10:03 pm

Amien!

Reply
Compleet overzicht van gratis Ramadan Planners - Mammie Mammie ● mama blog mei 1, 2019 - 12:39 pm

[…] 1. Happy Organized HomeLaten we beginnen met de Ramadan Planner van Happy Organized Home. Elk jaar maakt Farah een uitgebreide Ramadan Planner en het bestaat uit bladen zoals: Ramadan doelen, Sadaqah, Weekmenu, Quran uitlezen en Eid voorbereidingen. Je kunt de Ramadan Planner downloaden: Ramadanplanner 2019 van Happy Organized Home. […]

Reply
Laura mei 4, 2019 - 12:33 am

Allahumma barik, heel erg bedankt hiervoor!

Reply
Naomi mei 7, 2019 - 3:38 pm

Waar moet ik klikken om te downloaden

Reply
Lien mei 17, 2019 - 3:35 pm

Salaam alleikum,
Masjallah de ramadanplanner is top! Heel handig in gebruik, met mooie lay-out en kleuren, hij is leerzaam en gidsend. Het is een echte hulp voor mij.
Barak Allah Fiek!

Reply

Leave a Comment