Home DOWNLOAD MAANDELIJKSE PLANNER: JUNI

MAANDELIJKSE PLANNER: JUNI

by admin

Voor degenen die graag de maandelijkse planner gebruiken, de maand juni staat online! Je kunt deze planner voor je huishouden, werk, school of blog gebruiken. Ik vind het erg prettig om bepaalde intensieve klusjes over een hele maand te verspreiden. Je kunt hierbij denken aan klusjes zoals de binnenkant van de keukenkastjes, de inhoud van de badkamerkast doornemen,  de opberghok opruimen en ordenen, de schoenenkast etc. Ik ben een voorstander van 1 a 2 extra klusjes per dag die samen hooguit een half uur tot een uur duren – naast de dagelijkse huishoudelijke klusjes.

Wil je meer lezen over plannen en hoe je een planning kunt maken? Klik dan hier voor een ouder artikel:  EEN PLANNING MAKEN VOOR JE HUISHOUDEN.  

You may also like

Leave a Comment