Home DOWNLOAD GRATIS DOWNLOAD: JAARPLANNER 2020

GRATIS DOWNLOAD: JAARPLANNER 2020

by admin

Het einde van 2019 stond bij mij in het teken van inpakken, verbouwen en verhuizen. Op de een of andere manier was het me ontgaan om de maandelijkse planner van november en december met jullie te delen. Om deze reden heb ik besloten om er geen maandelijkse planner meer van te maken, maar jullie gewoon in een keer blij te maken met een planner voor het gehele jaar 2020. Je kunt deze planner voor je afspraken, huishouden, werk, school of blog gebruiken.

TIP

Je kunt alles in een keer uitprinten en in een map bewaren maar je kunt ook elke maand alléén de nodige pagina printen.

PS Het was de bedoeling om het voor 1 januari op de site te plaatsen, maar ik werd helaas geveld door de griep.

You may also like

Leave a Comment