Home DOWNLOAD GRATIS DOWNLOAD: HUISHOUDELIJKE APPARATUUR ONDERHOUDEN

GRATIS DOWNLOAD: HUISHOUDELIJKE APPARATUUR ONDERHOUDEN

by admin

Is het je al eens opgevallen dat we ontzettend veel huishoudelijke apparatuur in huis hebben? Mij valt het in ieder geval keer op keer op. Soms schrik ik van het aantal apparaten die ik in de keukenkastjes bewaar. Maar toch zijn de meeste onmisbaar geworden en maken ze het leven een stuk makkelijker. Voor de levensduur én hygiëne dienen we met regelmaat alle apparatuur  te onderhouden door ze goed schoon te houden.

Heel af en toe vergeet ik wanneer ik voor het laatst onze strijkijzer ontkalkt heb. Of de wasmachine leeg heb gedraaid. En zo heb ik nog veel huishoudelijke apparatuur staan die alweer toe zijn aan een uitgebreide schoonmaakbeurt.

Omdat ik het weleens vergeet en soms niet eens aan toe kom, heb ik een lijstje gemaakt met alle huishoudelijke apparatuur. Ik bedacht me dat ik met een lijstje waarschijnlijk alles beter bij kon houden. Door te noteren wat en wanneer iets gedaan is, hoop ik de levensduur van alle huishoudelijke apparatuur te verlengen.

Wellicht heb jij er ook wat aan. In de gratis download kun je twee exemplaren vinden. Een met allerlei verschillende mogelijke huishoudelijke apparatuur en eenzelfde lege versie. De lege kun je zelf naar wens invullen want we hebben natuurlijk niet allemaal dezelfde huishoudelijke apparatuur in huis.

Print de lijst uit en zoek er een handige plek voor. Je kunt het lamineren of in een insteekhoes bewaren. Maar ook in een map, op je prikbord, aan de binnenkant van de keukenkastdeur plakken of in de keukenla bewaren. Bedenk wat de meest ideale plek voor jou en jouw gezin is.

Let er wel op dat je iedere apparaat op de juiste manier en met veel zorg schoonmaakt. Neem voor onderhoudstips de gebruiksaanwijzing door.


download

 Volg je me al op instagram? Op mijn instagram story deel ik de laatste koopjes, nieuwtjes en updates. 

You may also like

1 comment

Jouvence augustus 18, 2020 - 1:45 pm

Wat handig zo’n lijst om alles op bij te houden! Is ook niet echt te doen om alles uit je hoofd te onthouden.

Reply

Leave a Comment