Home DOWNLOAD DOWNLOAD JOUW GRATIS JAARPLANNER 2021

DOWNLOAD JOUW GRATIS JAARPLANNER 2021

by admin

Omdat plannen voor mij erg belangrijk is heb ik ook dit jaar voor jullie weer een gratis jaarplanner. Plannen is nog steeds voor mij DE manier om het e.e.a. voor elkaar te krijgen. Plannen zorgt voor overzicht, structuur en rust. Je kunt door te plannen je werk, studie of huishouden beter organiseren waardoor je je heel wat stress kunt besparen. Een ander voordeel van het plannen is dat hoe ironisch het ook klinkt je veel tijd kunt overhouden – tijd die je weer aan leukere dingen kunt besteden.

Ik heb de jaarplanner zoals de voorgaande jaren simpel gehouden. Ik gebruik de jaarplanner in mijn geval vooral voor het huishouden en plan het liefst 1 à 2 extra huishoudelijke taakjes per dag. Je kunt deze jaarplanner evengoed voor andere doeleinden gebruiken zoals het inplannen van je blogartikelen, studie of werk.

Zorg ervoor dat je een realistische planning maakt met haalbare doelen. Ik krijg namelijk vaak te horen “Farah… leuk en aardig zo een planner maar ik krijg het niet voor elkaar om het ook daadwerkelijk na te leven”. Probeer het daarom zo makkelijk en reëel mogelijk te houden voor jezelf. Neem de tijd om aan het plannen te wennen en streef ernaar om daadwerkelijk de ingeplande taken uit te voeren. Neem elke avond je planning door en werk de taken eventueel bij, zo ben je de volgende dag productiever.

Je kunt de jaarplanner hieronder gratis downloaden.download

Volg je me al op instagram? Op mijn instagram story deel ik de laatste koopjes, nieuwtjes en updates

You may also like

1 comment

Sanaa december 31, 2020 - 9:51 am

Hallo, super dat je weer voor ons een jaarplanner hebt ontworpen. Het is simpel maar heel goed! Ik kreeg de eerste planner van een vriendin! Door haar heb ik jouw blog leren kennen! Super! Keep up the good work! Thank you!

Reply

Leave a Comment